Stagiair Extraordinair

Ben jij op zoek naar een uitdagende Stageplaats? 

Wij zijn op zoek naar een HBO+ student die ons gaat helpen met het ontwikkelen en realiseren van een nieuw lesprogramma Emotive Branding. Voor het curriculum van o.a. Avans Hogeschool, Hogeschool van Amsterdam en Hanzehogeschool Groningen.

Je zult zelfstandig gaan werken, je grondig verdiepen in de 23plusone methode en in overleg met docenten en lectoren van de Hogescholen het lesprogramma en benodigde materialen ontwikkelen. Je gaat begeleid worden door Kim Cramer en Alexander Koene, uitvinders van 23plusone.

Je gaat werken vanuit ons kantoor bij Spaces Vijzelstraat, in het centrum van Amsterdam. 

Heb je interesse? Stuur dan snel een mail naar welcome@br-nd.com en overtuig ons waarom jij onze Stagiaire Extraordinaire bent.

 

 

 

Alexander Koene