Boost your culture!

Op zoek naar een wervelend event om je waarden te activeren? Zijn missie, visie en kernwaarden bepaald en moeten ze gaan leven? Of staan ze nog in de steigers en moeten ze worden herijkt of verrijkt? Sta je voor de uitdaging om een nieuwe strategische koers te gaan varen? En wil je met je medewerkers de dialoog aangaan over het bestaansdoel?
 
Samen met eventmarketing bureau Dechesne & Boertje hebben we de Cultuurbooster ontwikkeld. De beste expertise hoe je een succesvol evenement opzet en uitvoert ontmoet hierbij onze laagdrempelige en wetenschappelijke emotive branding methode om de strategische uitgangspunten en waarden met elkaar te maken, te activeren en te vieren.
 
De wereld verandert sneller dan ooit. Nieuwe technologieën, nieuwe media, nieuwe toetreders, fusies, nieuwe verdienmodellen. De nieuwe generatie werknemers heeft andere verwachtingen van werk, relaties en waarden. In deze tijd van transparantie kun je niet meer naar buiten beloven wat je van binnen niet waar kunt maken.
 

Organisaties die hun cultuur tot bloei brengen
en verbinden met hun strategische koers, waarden en merk, hebben de toekomst.

 
Lees in het ‘Little Pink Book’ hoe je door inzet van de Cultuurbooster van medeWerkers medeMerkers maakt. Hoe strategie van iedereen wordt en hoe je dat kunt vieren met een event dat de waarden ook écht activeert. Celebrate your Culture!
 
Interesse? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek vertellen we je met veel plezier meer over de Cultuurbooster. We doen dat natuurlijk samen met Pieter Bas Boertje en Jouke van Dijk van Dechesne & Boertje. 

 

Alexander Koene