Summertime is learning time

SUMMERTIME_Tekengebied 1.png

De zomer is de perfecte periode om te ontspannen en je batterijen op te laden. Maar ook om je kennis en vaardigheden bij te houden en uit te bouwen. Want leiderschap op het gebied van branding, betekent natuurlijk ook dat je je kennis bijhoudt!  

Dat is precies waarom BR-ND deze zomer een serie van 3 compacte masterclasses organiseert rond super interessante onderwerpen op het gebied van leiderschap en branding. 

Kim Cramer PhD, trotse co-founder van BR-ND:

'We hebben altijd kennis en onze methodes gedeeld met slimme en nieuwsgierige mensen.  We zien dat als onze verantwoordelijkheid om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de branding & organisatie professie.'

 Laat je inspireren door en leer van onze expert vrienden

Frederik Melchior

Leadership &
Personal Storytelling

4 July 2018

"Frederik heeft niet alleen een zwarte band in Oosterse vechtkunst, maar is ook een meester in de kunst van het vertellen van verhalen. Als je het inspirerend kunt vertellen, kun je het ook verkopen. Hij neemt je op een reis nemen van je hoofd naar je hart."

Carmen Phillips

Leadership &
Purpose

11 July 2018

"Waarom sta je eigenlijk op in de ochtend? Waarom doet het er toe wat je doet? Carmen inspireert leiders en hun teams in het vinden van hun bezieling, zodat ze anderen echt kunnen inspireren en raken. "

Nils Schmeling

Leadership &
Customer Experience

18 July 2018

"Hoe is jouw organisatie verbonden met de buitenwereld? Of verwacht je van de buitenwereld dat ze zich aanpassen aan jou organisatie? Hoe kun je je aanpassen aan de buitenwereld en tegelijkertijd een positieve verandering bewerkstelligen?" 

Deze masterclasses beginnen om 09:30 en zijn klaar om een uur of 13:00 na een gezonde en gezellige lunch met elkaar. 

De masterclasses worden gehouden op de kantoren van BR-ND in Spaces in of in de buurt van Amsterdam. Informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. 

Elke workshop kost 123,- excl BTW per deelnemer om de directe kosten te dekken.  De opbrengsten zullen volledig gebruikt worden om de directe kosten te dekken en voor de beloning van de experts die de masterclasses geven.  

Voor elke masterclass zijn twee gratis plaatsen beschikbaar voor studenten en start-ups.

Speciaal aanbod: Boek alle 3 de masterclasses en krijg er 1 gratis! 

Voor vragen en meer informatie, contact Ezra Bakker.

meld je aan via deze link.

Ezra BakkerBR-ND