Positive Finance Award 2019

SAVE THE DATE - 31 OKTOBER 2019: POSITIVE FINANCE DAY

Op 31 oktober 2019 organiseren Dazure en de stichting New Financial Forum, de Positive Finance Day. Het thema van dit jaar is: Gewoon… Doen! Op deze dag laten we zien wat er wél goed gaat in de financiële sector en inspireren we hoe het beter kan. Het belooft een bijzondere middag te worden met onder meer de inspirerende sprekers: Pleun Lauwerier (Ben & Jerry’), Astrid Elburg (organisatieadviseur), Kaj Morel (Zaak van Betekenis), Amba Zeggen (Risk & Governance) en met de finale ronde van de Positive Finance Award 2019.

De Positive Finance Day is dé kennis-, netwerk- en inspiratiedag voor financieel dienstverleners een hart voor de zaak en betekenisvolle innovatie. Gewoon…. Doen! is een combinatie van ‘doe maar gewoon’ en ‘doe het goede’. Juist omdat dit vanzelfsprekend zou moeten zijn. Deze vierde Positive Finance Day staat volledig in het teken van het doen. Het gaat dus niet om je missie, maar om wat je laat zien. In hoeverre zijn je medewerkers bezig met zinvol werk? Waar hebben je klanten echt baat bij? Wat draag je concreet bij aan een betere samenleving? En welke leiders passen bij de uitdagingen van de huidige tijd.

Positive Finance Award 2019

De kandidaten moeten echt een bijdrage hebben geleverd in het afgelopen jaar. Wat zijn de parels in de financiële wereld van het afgelopen jaar? Aan welk fantastisch initiatief binnen de financiële wereld heeft de maatschappij écht iets gehad? Waar werden mensen duurzaam mee geholpen en waar werd de wereld mooier van? Dit kunnen initiatieven zijn van bestaande spelers, maar ook start-ups of scale-ups die echt bij willen bijdragen aan een duurzame, eerlijke en transparante financiële wereld. Alexander Koene, oprichter van BR-ND, zit ook dit jaar weer in de Jury. Ken je voorbeelden van zulke parels in de financiële wereld, aarzel dan niet om de kandidaten aan hem op te sturen, graag voor 27 Augustus 2019.

Mail kandidaten naar: alexander@br-nd.com

Locatie Positive Finance Day 2019: De Goudse, Bouwmeesterplein 1, 2801 BX Gouda

Meld je nu aan via: www.newfinancialforum.nl!

Alexander Koene