BNR Podcast Ondernemerstaboe - Kim Cramer

Keihard vallen, faillissement, slapeloze nachten en in je kussen slaan van frustratie; die ondernemersverhalen hoor je nooit. Tot nu.

In deze podcastserie van BNR neemt Bas van Werven je mee op bezoek bij ondernemers thuis, waar ze open praten over de moeilijkste momenten in hun tijd aan het roer van hun bedrijf. Én hoe ze weer opgekrabbeld zijn. Met mooie lessen over hoe je doorgaat als alles tegenzit.

Deze keer geen ondernemer van het eerste uur, maar een communicatiewetenschapper die het maakte als adviseur voor de grootste bedrijven van Nederland. Kim Cramer, mede-oprichter van BR-ND, nodigde ons uit bij haar aan de keukentafel en nam ons in ruim een halfuur mee in de emotionele rollercoaster van haar faillissement. De merkstrateeg typeert zichzelf als “naïef” toen ze begon als partner bij de Positioneringsgroep. Toch flikte ze het opnieuw en staat ze nu aan het roer van een succesvol bedrijf waar ze de touwtjes stevig in handen heeft.

Alexander Koene