Summercourse 'Boost your Culture!'

Dechesne & Boertje en BR-ND


De wereld verandert sneller dan ooit. Nieuwe technologieën, nieuwe media, nieuwe toetreders, fusies en nieuwe verdienmodellen. De nieuwe generatie werknemers heeft andere verwachtingen van werk, relaties en waarden. In deze tijd van transparantie kun je niet meer naar buiten beloven wat je van binnen niet waar kunt maken.

Organisaties die hun cultuur tot bloei brengen en verbinden met hun strategische koers, waarden en merk, hebben de toekomst.

Hoe maak je van medeWerkers medeMerkers?

Hoe kan je met behulp van events de bedrijfscultuur versterken? En hoe maak je van medeWerkers medeMerkers? Daar gaat de Summercourse van Dechesne & Boertje over.

Wil je gemeenschappelijke waarden activeren? Zijn de missie, visie en kernwaarden bepaald en moeten die tot leven gebracht worden?

Staat je bedrijf voor de uitdaging om een nieuwe strategische koers te gaan varen? En wil je met de medewerkers de dialoog aangaan over het bestaansdoel?

Dan kunnen wij je de workshop ‘Boost your Culture’ van harte aanbevelen. Tijdens deze summercourse leer je hoe je als organisatie de strategische uitgangspunten op een laagdrempelige manier eigen kan maken en hoe je met een event de waarden kan activeren.

Tijdens de middag wordt niet alleen stil gestaan bij bedrijfswaarden maar ga je ook je eigen waarden bepalen.

Informatie

De workshop wordt gegeven door Femke Ramaker, creatief directeur van Dechesne & Boertje, en Kim Cramer en Alexander Koene van BR-ND. BR-ND is een boutique agency dat opdrachtgevers ondersteunt met de ontwikkeling van merk & organisatie. Daarbij geloven zij dat merkstrategie over mensen gaat en dat gelukkige organisaties beter presteren, niet alleen in financieel opzicht. 

De workshop vindt plaats op 21 juli in Muiden, in ons EventHuis aan de Herengracht 33.

De ontvangst is tussen 13.30 en 14.00 uur en na afloop is er vanaf circa 17.30 uur een borrel op ons terras waar we de D&B Rosé 2015 zullen proeven.

Aangezien deze workshop over bedrijfsculturen gaat is deze workshop ook interessant voor collega’s van interne communicatie of HR. Zij zijn meer dan welkom. Mocht je een communicatie- of HR-collega mee willen nemen, laat het ons dan weten.

Tot de 21ste juli!

Voor meer informatie: klik hier! 

 

Alexander Koene