Trots om een B Corporation® te zijn.

BR-ND is een gecertificeerde B Corp. Wij geloven dat merken kunnen bijdragen aan een mooie, leefbare, en eerlijke wereld. Waarbij organisaties bestaan om waarde toe te voegen aan de maatschappij. Zulke merken dragen duurzaam bij aan het geluk, plezier en welzijn van mensen. 

Als je echt een verschil wilt maken in de wereld dagen we je daarom uit om bij te dragen aan de grootste uitdaging van deze tijd, nl het realiseren van de Sustainable Development Goals van de UN. Wij proberen hier zelf zo goed mogelijk aan bij te dragen, maar dagen onze opdrachtgevers ook uit dit te gaan doen. Betekenisvol bijdragen aan positieve ontwikkelingen brengt focus, trots, relevantie en positieve impact voor je merk en organisatie.

Business als kracht voor het goede. 

B Corps zijn for-profit bedrijven die zijn gecertificeerd door het B Lab en voldoen aan strenge normen op het gebied van sociale en milieuprestaties, maatschappelijke verantwoording en transparantie.

Het moet en kan anders. 

B Corps geloven dat het bedrijfsleven anders moet. Menselijker, eerlijker en verantwoordelijker. Geld verdienen is prima, maar dan wel op een manier die kansen biedt aan iedereen, en waarbij we op een verantwoordelijke manier met onze leefomgeving omgaan. 

Transformatie naar een duurzame en circulaire economie.

In 2019 is er een groeiende community van meer dan 2700 gecertificeerde B Corps uit 50 landen en meer dan 130 industrieën die samenwerken aan 1 gezamenlijk doel: succes van bedrijven opnieuw definiëren.

Ga voor meer informatie naar de B Corp site.


Organisaties in Nederland die geloven waar wij in geloven.