alexanderkoene2019-1.jpg

"Creativiteit verbinden aan iets abstracts als strategie, is waar ik voor ga.”

Ik weet dat het moed vergt om patronen te doorbreken en ik ben op zoek naar mensen die niet bang zijn risico's te nemen. Die ook geloven wat ik geloof; pas als je in beweging komt, en tegen de stroom in durft te gaan, gebeuren er mooie dingen.

Er wordt mij verteld dat ik visionair, gedisciplineerd en steeds meer idealistisch ben - niet altijd in die volgorde. Het maakt me blij dat ik op mijn manier een beetje bijdraag aan een mooie, vitale en eerlijke wereld."

Na een internationale marketing loopbaan in de directiekamers van diverse levens- en genotsmiddelenbedrijven (Mars, BAT en P&G), is Alexander sinds 2000 actief als adviseur en ondernemer op het gebied van merk- en organisatieontwikkeling.

 

Alexander is samen met zijn compagnon Kim Cramer oprichter van BR-ND.

Sinds 2006 werkt hij als ‘uitvinder’ en onderzoeker aan de 23plusone methode. Hij is initiatiefnemer van 23plusone Friends, een internationaal netwerk van professionals op het gebied van emotive thinking. Verder is Alexander gespecialiseerd in programma's om positief gedrag en cultuur te stimuleren.

Alexander heeft economie gestudeerd, is gediplomeerd skileraar, sports trainer-coach, en reserve officier bij de Cavalerie.

Naast zijn dagelijks werk bij BR-ND is hij trainer-coach bij hockeyclub Athena in Amsterdam.